Zakaj doTerra

Kaj potrebujem za doTerra delo?

doterra piling smart sassy wrap limeta malina

Če te naravno in najkvalitetnejša eterična olja navdušujejo, si ob njegovih učinkih osupel, kar ne moreš nehati raziskovati o njih in že spontano deliš svoje navdušenje dalje, je ta članek ustvarjen prav zate. Sploh, če si v sodobnem hitrem in napetem času želiš umiriti življenje in imeti čas in svobodo v svojih rokah in se želiš potruditi, da tekom poti začetkov najdeš svoj učinkovit način, kjer boš lahko utrjeval to, v čemer si dober, utrdil to, kjer ti še malo manjka ter uskladil svoje osebno življenje, čas zase in družino in svoje delo čisto po svojih željah.

Delo doTerre je sožitje ljubezni do olj in izkušenj z njimi in predajanja tega ljudem in grajenje prijetnih odnosov z ljudmi. Na štiri oči, včasih predajaš družinici, drugič skupini prijateljic. Včasih v živo, včasih preko spleta. Nekajkrat pa sem delila izkušnje tudi na stojnici. Preizkušaš in utrjuješ, kje si najbolj naraven. Tam si tudi najbolj uspešen.

JAZ IN DOTERRA

DoTerra je od 2016 moja polna zaposlitev, življenjski stil in poslanstvo. In moj posel.

Zelo sem bila hvaležna povabila v največjo evropsko doTerra destilarno Esseterre v Bolgariji. Kadarkoli se ti ponudi priložnost, jo zagrabi z vsemi štirimi! Morda je to pot iz cone udobja, vendar si na poti tako nagrajen, da besedo težko opišejo.

Z njim sem želela sprva časovno svobodo zase, za družina in lastno kreativnost v nečem, kar sem že tako oboževala v vsakdanjem življenju kot svoj hobi in strast. Dobila pa sem toliko več, rešitve imam z našimi izdelki vedno na dosegu roke, vsak dan se mi ponujajo priložnosti za rast osebnosti in mojih talentov, vsak dan lahko delo organiziram po svojih željah, urniku in načinih.

Ne rabim plačevat najemnine za poslovni prostor, delam na terenu in na spletu, kot mi in mojim trenutno najbolj ustreza, povezujem se z ljudmi, svetujem in usmerjam, gradim iskrene odnose, kjer ste mi kot doTerri v prvi vrsti pomembni ljudje in kako vam lahko najbolje pomagam, ne potrebujem kake posebne usposobljenosti ali certifikatov za to delo, ker delim svoje dosedanje izkušnje in znanja sebe ali članske skupnosti, doTerra ves čas nudi najnovejša poljudna in zunanja strokovna izobraževanja.

E-trgovino mi je doTerra avtomatsko ustvarila ob včlanitvi (vsakemu jo, če se kdaj odloči deliti ali delati doTerro), ne potrebujem skladišča, ker vse za moje stranke/sočlane naročeno hodi iz doTerrinih skladišč, doTerri izdajam do 5 računov mesečno, da mi posel teče, vsak mesec investiram min 109€ vložka (ne gre v nič, saj zanj dobim izdelke za lastno rabo in odlivanje testnih kapljic). Tudi v teh časih s svojo usmerjeno aktivnostjo dobivam finančno varnost. Ne potrebujem dopusta od dela.

Srečna med polji nasadi sivke kmetov, ki jo vozijo destilirat v Esseterre. Dobijo pravično plačilo in so vključeni v brezplačna izobraževanja o trajnostnem pristopu do okolja. Ljudje in ohranjanje in podpiranje okolja smo v doTerri na prvem mestu. Na eni in drugi strani stekleničke.

Vem koliko bi morala mesečno investirat v kako drugo branžo posla (v prodaji storitev ali produktov) in sem hvaležna, da je ta opisana platforma, osnova (iz vidika mojega časa, truda in financ) pri doTerri že zgrajena iz njihove strani in da je na meni le, kako to najbolje in po svojih željah izkoristim.

NAČINI DELA

Moj najboljši nasvet, ki ti ga lahko dam ob vsem spisanem je, da obišči in sodeluj v vseh doTerrinih dogodkih ali dogodkih slovenske skupnosti. Ker tam na lastne oči in s srcem začutiš in doživiš v mesu, kar z besedami opisujem v teh odstavkih. Na fotografiji smo evropske wellness advocate doTerrovke, vse tako različne in vse uspešne v svojih načinih.

Moj način je moj, veliko jih to delo opravlja popolnoma drugače in na svoj način. Zato se mi oglasi, če te zanima kako lahko to delo počneš sama ali sam ter na sebi ustrezen način.

Tudi če si še študent, izven šolskih ali študijskih klopi, starš ali ne, trener, vaditelj, alternativec, nekdo ki si želi več od življenja in trenutne službe, upokojenec, nekdo, ki vidi, kako aromaterapijo lahko vpelje v že svoj obstoječi posel.

Prihajamo iz vseh vetrov in vseh starosti. Uspeh ni pogojen z izobrazbo ali dosedanjimi izkušnjami.

KDO SMO DOTERRA?

Moje prve izkušnje so bile z najmlajšimi, tako da sem seveda začela v svojem takratnem znanem. Hihi, tale cukr bi kar z mano vodil klepet o oljčkih!

Hvaležna sem, da delam za podjetje z visoko integriteto in stabilnostjo. Na prvem mestu smo ljudje in kvalitetni izdelki, ne posel. Vem da smo ravno zaradi tega najbolj uspešni v svoji in industriji.

Smo v privatni lasti, že leta nimamo dolgov (kreditov), imamo visoko merilo kvalitete eteričnih olj (CPTG), odlično metodo Co-Impact sourcing, ki pravično in varno skrbi za okolje in ljudi kjer se naša olja pridobivajo, srčno dobrodelno Healing Hands dobrodelno fundacijo, ki usmerja sredstva direktno pomoči potrebnim, sodelujemo v raziskavah z bolnišnicami in še in še.

Prelep spomin na prvi uradni doTerra dogodek v Zagrebu in odpiranje hrvaškega trga. Tam je še ogromen potencial, saj se doTerra zgodba tam šele pričenja. doTerra posel je vezan na ljudi, ne na meje. Tako da si ga lahko zgradiš kjerkoli. S par rednimi potovanji, obiski in srečanji pa lahko ob sodobni spletni možnosti socialnih omrežij, če ti je ta način domač, tudi v večini iz naslonjača svojega doma. Ni pa nujno, ker si ga skrojiš popolnoma po svojih željah in talentih. Smo tudi eno redkih podjetij, kjer konkurenčni wellness advocate-i sodelujemo med seboj, ker smo le tako skupaj lahko še močnejši in lahko ogromno naučimo ter navdihujemo eden drugega.

SI TO TI?

Če si ljubitelj/ica naravnega, si željna, željan spremembe, pomagati drugim s tem kar se naučiš ter izkusiš sam/a, rad/a gradiš iskrene in trdne odnose s sočlovekom, želiš obrnit jadra v novo smer, pripravljen/a to vzeti z vso odgovornostjo kot svoj posel, željna, željan učenja (vse je na voljo brezplačno) o izdelkih in načinih dela, se zavedaš da je uspeh nagrada za trud v času vzponov in padcev in dnevnih drobnih navad, si organiziran/a, zvest/a sebi in svojim ciljem in planom ali to želiš postati ter želiš v veliki meri poskrbeti za velnes sebe, bližnjih,..

Če se najdeš v vsaj delčku zapisanega, potem si na pravem mestu.

PROGRAM MENTORIRANJA | celoletni program Mala Šola dela doTerre oz. Delim dišečo ljubezen

Tudi v tem času leta poteka spletno in izobraževanje v živo. Največ mentoriranja rada opravim kar 1 na 1, ker tako lahko prejmeš največ in program prilagodiš svojim talentom in svojim naj načinom delovanja ter razmišljanja.

Za pokušino sem za vse – ki razmišljate o pričetku, ki začenjate ali bi radi ponovno aktivno pričeli – pripravila res poseben intervju, sproščeni in iskreni klepet z mojim življenjskim partnerjem Martinom, da dobite širino in vpogled, kako izgleda delo doTerre in kaj vse ti lahko prinaša. Za vsa dodatna vprašanja pa sem ti seveda vedno na voljo! 🙂

PRIJAVE NA SPLETNO CELOLETNO IZOBRAŽEVANJE in MOJE MENTORIRANJE

Prijave so odprte za sočlane moje skupine in vse, ki boste to še postali. Prijaviš se pri meni oz. me lahko kontaktiraš za dodatna vprašanja.

Z ljubeznijo, Maja Čebašek
041902293
maja@zavsakdom.si
ww.zavsakdom.si
#delajkarljubis #ljubikardelas

Retail so redne cene, whsl so članske cene. PV so točkovne vrednosti izdelkov in paketov. Se pri tvojih željah že izplača včlaniti? In veš, da članstvo ne prinaša obvez, niti do rednega nakupa ne?

Če se želiš včlaniti, klikni na JOIN & SAVE (za redni nakup na SHOP). Vnašaj brez šumnikov. V času Diamond Cluba (September – November) mi javi za včlanitveni nakup, ko je ta nad 100PV točk, ker si do brezplačnega olj/olj upravičen le, če te vnesem preko posebnega Diamond Club Portala. Če se včlaniš v tem času sam, se darilo ne pripiše. Spremljaj aktualno mesečno ponudbo za ostale promocije. Plačaš lahko s kreditno kartico ali na predračun. V 5-7 delovnih dneh je paket pri tebi. Nato se s teboj kot izbrana mentorica rada slišim/dobim, da greva čez tvoje izdelke in vprašanja in sem ti vedno na voljo za usmeritev. Če te zanima, kako deliti/delati doTerro, mi lahko omeniš, da se lahko posvetiva tudi tej temi.