Drobni rituali

doTerra poletni BOGO 2021

doterra ljetopoletje BOGO ugodno promocija popust brezplačna brezplačno olja olje

Tokrat nas je očaral z lepim izborom olj in mešanic. Objavo sem ti tokrat pripravila v obliki malih plakatov – sličic, da si jih lahko shraniš in prebereš, kateri bi bil prav zate. BOGO (Buy One Get One) je čas najugodnejših nakupov leta, saj vsaj en izdelke dobiš brezplačno. Kupiš enega, enega dobiš brezplačno!

Kje izveš še več o doTerra BOGO?

Vsak dan ti objavim, obljubim, slastne in dišeče recepte ter napotke v moji FB skupini. Tam se bo tudi ob večerih ob 18h ali pa 21h v živo snemal moj FB kratek in seveda nagradni FB Live. Dobrodošla, dobrodošel!

Brezplačna obsežna skripta!

Vsi sočlani moje skupine in vsi, ki boste to ta čas še postali, pa z moje strani prejmete obsežno skripto, da bodo olja res v polni uporabi in izrabi na najbolj zanimiv način!

Katera olja se nahajajo v tokratni BOGO ponudbi?

Beseda bo v tokratnem BOGO tednu tekla o Balance, Beautiful Touch, Cardamom, Citronela, Citrus Twist, Ginger, Magnolia Touch, Patchouli, Rose Touch, Purify, Serenity.

Tokratna eterična olja in mešanice doTerra poletnega BOGO

Touch Rose, Touch Magnolia in Touch Beautiful

Touch Rose, Touch Magnolia, Touch Beautiful.

Ginger in Cardamom eterično olje

Ginger in Cardamom

doTerra Patchouli in Citrus Twist eterično olje

Patchouli in Citrus Twist (difuzor mešanice).

Purify in Citronella

Purify in Citronella
Serenity in Balance

Kako najugodneje naročim doTerra BOGO paket (pakete)?

Včlanjujem se in opravljam svoj prvi nakup

Če me izbiraš za svojo mentorico, se za prvi in najmodrejši včlanitveni nakup lahko slišiva ali ga opraviš sam/a tu na TEJ STRANI in slediš napotkom na JOIN & SAFE za članski popust in članstvo BREZ obvez!

NE pozabi na promocijo 100PV včlanitev, ki ti avgusta podari za 57€ vredni bon v točkah, za katerega si lahko izbereš brezplačne izdelke po svoji izbiri.

*Če že imaš izbrano mentorico, se za napotke za prvi nakup seveda obrneš nanjo, ker te bo tudi dalje spremljala na tvoji dišeči poti! Upoštevamo prvi stik. 

Sem že obstoječi doTerra član

Vsi, ki ste že sočlani pa nakup opravite v svoji članski pisarni tu.

Napotki za nakup doTerra BOGO

BOGO paket se kupi tako, da dodaš izdelke, ki se ga kupi, brezplačni pa se bo dodal avtomatsko sam ob zaključku naročila.

Naročilo lahko poravnaš na predračun (Bank Wire/Wire Transfer) ali s kreditno kartico. Če slednja nagaja, priporočam izbor predračuna. V tem primeru naročilo poravnaj v spletni banki ali na Pošti čim prej, da bodo tvoji izdelki zagotovljeni.

Z ljubeznijo, Maja Čebašek

Spremljaj me:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829