Eterična olja

Eterično olje doTerra Clary Sage ali muškatna kadulja

clary sage muškatna kadulja doterra eterično olje eterično olje eterično ulje esencijalno

Moja CLARY SAGE (Muškatna kadulja), hiša moči ter eterično olje Jasnosti in Vizije. Muškatna kadulja je prav posebno olje, sploh olje za vsako žensko. Naj te njen vonj na prvi nos ne odvrne od njene moči in učinkovanja. Ko jo (kot vse močne cvetnice) redčimo in kombiniramo z ostalimi olji, je neverjetna tako v aromatični noti, kot delovanju.

Moji najljubši načini uporabe eteričnega olja muškatne kadulje Clary Sage

Večina ga pozna kot sestavno eterično olje mešanice za hormonalna nelagodja Clary Calm. Je sicer kaduljnica, kot žajbelj, učinkovanja pa ima mmm za nas dame.

Sama jo rada uporabim ob večjih hormonalnih nelagodjih. Zelo pa mi paše tudi za čustva, sploh če mi zanihajo ravno zaradi hormonalnih težav.

Pa da je po možnosti blizu še polna luna, takrat si jo nanašam redčeno na pulzne točke, pod nos in na zatilje. Ima tudi zelo močno učinkovanje, ko rabim kaj za pomiritev ali globok spanec. Res noro! Še moj bolj zaspi v minuti, če se z njo odišavim pred spanjem.

Krasno se obnese tudi za razdraženo, suho kožo, in ko sem jo tudi že preizkusila v kremi za obraz ali losjonu za telo, takrat dobi tisti nežnejši in pravzaprav pravi vonj, ki smo ga vajeni iz narave. Hkrati sprošča in deluje kar malo evforično.

Če imam malo bolj pester mesec in se mi posledično pozna na ciklu, mi najbolj pomaga, če jo par kapljic kanem v milo za kopel in to redčeno spustim v banjo ter si privoščim super sprostitveno kopel.

Prijateljica in kolegica Špela je z njo zelo zadovoljna v šamponu, ker zelo diši, lasje so mehki in zlahka se razčešejo, sploh če imate občutljivo lasišče, po izkušnjah blagodejno vpliva tudi nanj.

Iz izkušnje pomaga tudi pri poporodnih nelagodjih v predelu maternice. Pomaga pri krčenju tkiva, tako da se je v času nosečnosti izogibamo.

Ni naključje, da se nahaja v Clary Calm, Peace in Touch Peace.

VPLIV muškatne kadulje na RAZPOLOŽENJE in ČUSTVA

Kot olje jasnosti in vizije pomaga podpirati resnico in dojemanje sveta. Odganja temo in iluzijo, pomaga pri omejenih prepričanjih. Z njo lažje odpiramo srce novim idejam in perspektivam, sploh ko je to zaželeno in potrebno v težkih trenutkih življenja.

Čisti kreativne blokade in spodbuja val ustvarjalnosti, prepiha moteče misli, ki nas pri tem lahko omejujejo in odpira jasno vizijo. Z njo se lahkotno odpirajo poti do sanj in uvidenju novih možnosti.

Uči duha, kako lahko v polnosti izkoristi lastne talente in darove. Z njo sprejmemo realnost dušnega sveta in pomaga naši viziji na višjo raven.

Naj tudi tebi prinese vse, kar muškatna kadulja obljublja. Sanje, ponovni preporod tvojih talentov, sanj in vizije. Užij mesec v svoji najlepši (po) polnosti!

Z ljubeznijo, Maja Čebašek
041902293
maja@zavsakdom.si

Spremljaj me:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829