Drobni rituali

doTerra BOGO

doTerra BOGO

BOGO dnevi

doTerra nas je tokrat zopet prijetno presenetila. Nekaj krat letno namreč ob koncih vsakega tretjega ali četrtega meseca pripravi ponudbo ˝kupi enega, enega dobiš gratis˝ ali BOGO (˝Buy One Get One˝).

Ponavadi je šlo za dnevne ponudbe, ki so veljale od polnoči do polnoči, tokrat pa BOGO velja tri dni, od 23.10. (od polnoči) do 25.10. (do polnoči oz. še vedno do odprodaje zalog) in za vse tri dni so BOGO ponudbe vnaprej znane. Tako je novo-včlanjenim in sočlanom olajšano naročanje, saj lahko enega ali več ali vse predvidene BOGO dodamo na eno naročilo in tako za naročanje lahko plačamo le eno poštnino! Hvala doTerra, ker nas poslušaš in slišiš!

Tokratne aktualne BOGO ponudbe druge serije so:

Prav ne morem verjeti!

Drugi del BOGO ponudb se prične v ponedeljek 28.10. 2019 ob polnoči in velja do srede 30.10. 2019 (ali odprodaje zalog) do polnoči!

ZAŠČITNI komplet
Kupi On Guard 15ml (članska cena 36,50€, 37,5PV)
✅, prejmi brezplačni Air 15ml (vrednost po članski ceni 23,75€). Max 5 na račun.

ČUSTVENI komplet
Kupi Serenity 15ml (članska cena 46,25€, 42PV) ✅, prejmi brezplačni Balance 15ml (vrednost po članski ceni 24,50€). Max 5 na račun.

PRIROČNI komplet
Kupi kremo Deep Blue Rub 120ml (članska cena 36,50€, 35PV) ✅, prejmi brezplačno Natural Whitening Toothpaste On Guard 125g (vrednost po članski ceni 9,50€). Max 5 na račun.


Prvič lahko združite vse BOGO iz enega seta v enem paketu in z eno PTT.

doterra bogo on guard air
Le med 28.10. in 30.10. (oz do odprodaje zalog) velja posebna ponudba BOGO (Buy One Get One): kupi On Guard 15ml, prejmi Air 15m brezplačno. Nadvse mamljiva ponudba, predvsem če se želiš včlaniti ugodno in z najpomembnejšima doTerra mešanicama. S članarino, s člansko -25% ceno On Guard-a, s PTT, ki se ti povrne v pikah, s članstvom brez obvez in brezplačnim Air paketek znaša le 69,54€. Pokliči me ali mi piši na spodnje kontakte, da skupaj naročiva ta krasen paketek, ki bo pri tebi že v nekaj dneh.
Le med 28.10. in 30.10. (oz do odprodaje zalog) velja posebna ponudba BOGO (Buy One Get One): kupi Serenity 15ml, prejmi Balance 15m brezplačno. Nadvse mamljiva ponudba, predvsem če se želiš včlaniti ugodno in z najpomembnejšima doTerra mešanicama za podporo čustvom. S članarino, s člansko ceno Serenity, s PTT, ki se ti povrne v pikah, s članstvom brez obvez in brezplačnim Balance paketek znaša le 79,29€) Pokliči me ali mi piši na spodnje kontakte, da skupaj naročiva ta krasen paketek, ki bo pri tebi že v nekaj dneh.
doterra deep blue rub krema on guard toothpaste zobna pasta
Le med 28.10. in 30.10. (oz do odprodaje zalog) velja posebna ponudba BOGO (Buy One Get One): kupi kremo Deep Blue Rub 120 ml, prejmi zobno pasto On Guard Whitening Toothpaste 125g brezplačno. Nadvse mamljiva ponudba, predvsem če se želiš včlaniti ugodno in z doTerra najbolj priročnima izdelkomačlanarino, s člansko ceno Deep Blue Rub, s PTT, ki se ti povrne v pikah, s članstvom brez obvez in brezplačnim Balance paketek znaša le 69,54€Pokliči me ali mi piši na spodnje kontakte, da skupaj naročiva ta krasen paketek, ki bo pri tebi že v nekaj dneh.

Nekaj kreativnih idej za uporabo doTerra BOGO eteričnih olj

Večino olj, ki nam jih doTerra tokrat ponuja, že zelo dobro poznamo! Spisala sem že veliko idej kako uporabiti kadilna bosvelija (Frankincense), Zen Gest, sivko, poprovo meto, On Guard in Air.

Touch Motivate, Holiday Joy, Holiday Peace, Serenity, Balance, On Guard zobno pasto in Deep Blue kremo pa najdete v sledečih prispevkih!

Kako naročim BOGO eterična olja?

Eterična olja kot že obstoječi član v BOGO ponudbi naročiš po teh napotkih. Če pa še nisi član, je ta čas tudi krasen in ugoden za včlanitev!

Če še nimaš svetovalca ali sem tvoja svetovalka in mentorica jaz, se za več informacij o najugodnejšem naročilu lahko obrneš name. Piši mi na maja@zavsakdom.si ali me kar pokliči na 041.902.293.