Kategorija

Drobni rituali

Recepti za vsak dan

Drobni rituali

Shinrin Yoku ~ gozdna kopel

gozdna kopel doterra shinrin yoku šinrin joku eterična olja

Shinrin Yoku ~ gozdna kopel. Tako mlada metoda, a tako prvinska. Nekaj, kar smo s seboj zagotovo pripeljali tudi v arhetipih. Saj veš, ta občutek, ko se brezciljno in z užitkom sprehajaš po gozdu. Brez mobilnika. Čuječe. Ko se čas ustavi. Ko se sprostiš. Ko si načrpaš energije. Ko prideš spet bolj v sebe in do sebe.

V tem članku ti podarjam možnost OBSEŽNE BROŠURE o SHINRIN YOKU. Kot tudi izkušnjo vodene vizualne meditacije gozdne kopeli v živo. 5. junija 2024 pa te ob 20h vabim na spletni webinar, ki ga pripravljam na temo SHINRIN YOUKU.

preberi več
Drobni rituali

doTerra pomladni BOGO 2024

doTerra pomladni BOGO (Buy One Get One Free) 2024 je tu, med 23.02. – 29.02.2023! Čas druženja, medsebojne izmenjave izkušenj, receptov, trikov in DIY! Ne le čas ugodnih nakupov, Kupi Enega, Dobiš Dva!

Nakup vseh BOGO paketov dobiš z nakupom BOGO BUNDLE, kjer ti doTerra za darilo podari še torbico za olja. Video učilnica je na YouTube in FBeNovičnik z ekskluzivnimi recepti in Instagram LIVE STORY-i . Tvoj nakup.

več o tem
Drobni rituali

doTerra Aromatouch Technique tehnika

doterra aromatouch technique training att masaza tecaj

doTerra AromaTouch Technique tehnika je preprost, a močan način, ki združuje moč dotika z močjo naravnih in čistih eteričnih olj, ki vsakemu posamezniku zagotovi učinkovito izkušnjo z eteričnimi olji.

˝Tehnika AromaTouch je bila razvita za povečanje koristi eteričnih olj. Njegove močne koristi lahko enako učinkovito izkusijo vsi, tako novi navdušenci nad eteričnimi olji kot profesionalni zdravstveni delavci.˝ Dr. David Hill, DC | Ustanovni in izvršni direktor, predsednik znanstvenega oddelka

Nekajkrat letno organiziram brezplačne sobotne (dopoldanske) 3h delavnice v živo s sprehodom čez Aromatouch tehniko, čez 8 olj, izvedem prikaz na modelu in zaključim s prijetnim druženjem in klepetom z vami. Namen srečanja je pobližje spoznavanje in srečanje s tehniko ter priprava za spletni tečaj. Piši mi za naslednji termin in rezervacijo, saj so mesta omejena: maja@zavsakdom.si ali me pokliči na 041902293.

preberi več
Drobni rituali

doTerra plant proteins ~ proteini ~ rastlinske beljakovine

doterra proteins proteini beljakovine vanilija vanilla čokolada chocolate

doTerra proteins ~ proteini ~ beljakovine! Govorice so resnične in tudi jaz ne bi mogla biti bolj navdušena.. rastlinske beljakovine doTERRA so prispele v Evropo! Odlična priložnost, da sprejmeš novo leto, nove začetke in osebne cilje!

Te zanimajo in želiš poskusiti ta novi veganski beljakovinski prah? Javi mi! Najtežja izbira, ki jo moraš narediti, je odločitev med neustavljivim okusom vanilije ali prijetno čokolado. Si ready za izboljšat svojo prehransko igro na najbolj okusen možen način? Tu sem in z veseljem ti pomagam začeti!

*Prvi vpis v doTerro vreden 100PV v januarju 2024 in 100PV vreden program zvestobe LRP oddan v februarju 2024 mi podarjata brezplačnih 100PV točk (vrednost 100€) za dodatne gratis izdelke po svoji izbiri. Rabiš pomoč? Pokliči me na WhatsUp/Viber: +38641902293.

preberi več
Drobni rituali

doTerra November Sale 2023

doterra november sale razprodaja otroški difuzor train

doTerra November Sale 2023 razprodaja do -40% na izbrane LIMITED IZDELKE se je ravnokar PRIČELA!

Kot nalašč za uporabna in ugodna naravna praznična darila! Ko zaloge zmanjka, jo zmanjka!

Preuredi košarico (dodaj, odstrani) po želji, nadaljuj z vpisom svojih podatkov in zaključi z izborom plačila (kartica ali predračun/bank wire – poravnaj ga danes, da ne ostaneš brez) in oddaš! Paket bo pri tebi v 5-7 delovnih dneh! Ob 100PV točk nakupu prejmeš darilo 57 točk (vrednost 57€) za dodatne decembrske gratis izdelke, ob 150PV prvem vpisu pa prejmeš tudi brezplačno 24,50€ vredno vpisnino! Poštnina pa se ti ob vsakem nakupu v celoti povrne v točkah! Lahko da boš čakal v vrsti.

Amavi Discovery Set Trio 20,25€ 13,77PV Bergamot Mint 15ml 12,75€ 10,58PV Carraway – Kumina 5ml 20,25€ 19PV Majestic Lore 8ml 28,25€ 23,4PV Midnight Forest Gift set 30,50€ 20PV Niaouli 15ml 12€ 11PV Peppermint 15ml & Train Diffuser 50,25€ 17,6PV Peppermint Beadlets 125kos 9€ Sunny Citrus 15ml 24,50€ 23,38PV Thai Culinary 15ml 17,50€ 16,6PV Tulsi – Sveta bazilika 5ml White Grapefruit 5ml 18,25€ Limited izdelki Aluminium Bottle Caps 7,25€ Bottle Ornament 3,75€ Cosy Socks 7,75€ Pouch Toaletka 8,50€ Pop Up Phoe Grip 1,50€ Rabbit 24,50€ Supplement Organizer 6€ Terrastone Passive Diffuser 15€ Travel Bag toaletka 5€

preberi več
Drobni rituali

doTerra difuzor

doterra difuzor čiščenje difuzorja petal lumo

doTerra difuzor – kvaliteten, lep, ugoden in z redno nego zelo vzdržljiv! Za najlepšo ter dišečo ambientalno izkušnjo doma ali v poslovnem prostoru!

  • Spremenite katero koli sobo v mirno ali vznemirljivo okolje s prilagodljivim ultrazvočnim difuzorjem, ki ga je navdihnila narava. Z različnimi difuzorji, ki so na voljo, ste lahko prepričani, da boste našli popolnega zase!
  • Uporaba difuzorja eteričnih olj je preprost in priročen način brez packanja, da izkoristite prednosti eteričnih olj. Difuzorji eteričnih olj so obvezen dodatek za vsak sodoben dom!

V tem članku izveš kaj je difuzor in kaj je vlažilec zraka, kako jih uporabljati, kako mešati, kako jih čistiti ter ponudbo ter primerjavo modelov doTerra difuzorjev.

preberi več
Drobni rituali

doTerra jesenski BOGO 2023

doterra bogo nakup jesen 2023

doTerra jesenski BOGO (Buy One Get One Free) 2023 je tu, med 26.10. – 31.10.2023! Čas druženja, medsebojne izmenjave izkušenj, receptov, trikov in DIY! Ne le čas ugodnih nakupov, Kupi Enega, Dobiš Dva!

  • Kupi doTerra BOGO LTO Oasis (15 ml), prejmi gratis LTO Mexican (15 ml)
  • Kupi On Guard 15ml prejmi gratis LTO Star Anise (5 ml)
  • Kupi Hawaiian Sandalwood (5 ml), prejmi gratis Geranium (15 ml)
  • Kupi In Tune (10 ml), prejmi gratis Black Spruce (5 ml)
  • Kupi Cheer (5 ml), prejmi gratis Peace Touch (10 ml)
preberi več