Kategorija

Drobni rituali

Recepti za vsak dan

Drobni rituali

doTerra November Sale 2022

november sale doterra razprodaja

doTerra November Sale med 23. in 30. novembrom oz do razprodaje zalog ponuja izbrane izdelke za vsak dan, ki so naravni, znižani do 65%. Od On Guard izdelkov, eteričnih olj, do SPA negovalne kozmetike!

V času razprodaj sama nakupujem razumno. Vprašam se, če nekaj res potrebujem ali je želja po nakupu le hitri popadek? Ampak ko je doTerra naznanila te izdelke za November Sale, me je razveselilo! Vsi so uporabni za vsakdan, prijazni do narave, naravni, znižani do 65%. Med njimi je veliko takšnih, ki jih uporabljam(o) vsak dan! Predvsem pa bom med njimi našla veliko krasnih, uporabnih, naravnih in ugodnih darilc za praznični čas in prihajajoče rojstne dneve! Razporedila sem jih tako, da najdeš zase najbolj uporabne!

preberi več
Drobni rituali

Aromas of Goddesses

aromas of goddesses www.zavsakdom.si maja čebašek purefume parfum naravni grške boginje

Grške boginje v plesnem ritualu in z dišečimi stekleničkami

˝Srčno vabljene na potovanje po pokrajinah, katerim vladajo naše notranje boginje. V sklopu  sedmih delavnic ozaveščaš dele svoje psihe, ki domujejo v arhetipih Hestie, Atene, Perzefone, Artemise, Afrodite, Here in Demetre. V določenem arhetipu se boš bolj prepoznala, v drugem manj, vendar vsaka od nas v sebi nosi vseh sedem.˝ Takole čudovita Sandra Anais povabi na nepozabno popotovanje vase!

preberi več
Drobni rituali

doTerra praznični katalog

doTerra prazniki darilo darila praznični katalog

Vsako leto pride praznični čas, ki nas opomni, da moramo spoštovati tiste, zaradi katerih ima vsak trenutek svojo vrednost. Včasih zadostuje preprosto, premišljeno, z ljubeznijo izbrano darilo. Zadovoljite se z ničemer manj kot najboljšimi ponudbami, na voljo ekskluzivno za Evropo, popolnoma novimi in celo nekaj starimi priljubljenimi izdelki iz naše začasne LTO (Limited Time Offer; le dokler zaloga ne poide) sezonske ponudbe.

preberi več
Drobni rituali

DDR Prime in zdravje celic

DDR Prime doterra oksidativni stres

V našem telesu se nahaja dobrih 75 milijard celic. Številka, ki me vedno znova osupne. V svojih poglobljenih e-novičnikih sem že pisala o tem, koliko imamo podedovano in koliko nam v zdravje in kvaliteto življenja prinaša naš življenjski stil. Če povzamem, je zaključek sodobne vede epigenetike, da nismo naši starši in da sami z vsakodnevnimi izbirami in navadami določamo, ali se bo nek gen izrazil ali ne. Skratka, za svoje zdravje lahko s pravimi odločitvami storimo veliko. Tako, da še dodatno podpremo zdravje celic in DDR Prime linija je odlična za to!

preberi več
Drobni rituali

Eterično olje vrtnica | Rose

rose vrtnicca eterično olje vrtnice doterra

Vrtnica, olje najvišje vibracije, kar trenutno vsi tako zelo potrebujemo.  Pripelje nam brezčasno in romantično aromo. Nosimo jo lahko kot poživljajočo in osvežujočo osebno noto. Lahko jo dodamo svoji naravni negi obraza in lepotilni rutini in zmanjšujemo videz nepopolnosti kože.

preberi več