Drobni rituali

doTerra poletni BOGO 2022

doterra bogo eterična ulja eterična olja

Sreda 20.7. – Torek 26.7. 2022 | Pričetek bo ob 1h zjutraj na 20.7. 2022. BOGO se konča 26.7. zvečer oz. prej, če poidejo zaloge.

Meni zelooo ljubi čas prijetne izmenjave izkušenj, receptov, druženja, čas ugodnih nakupov in čas, ko vas je v preteklosti veliko vas že izbralo vpis v doTerro, s katerim imaš svoj doTerra račun in spletno pisarno.

Prihaja poletni BOGO

Slika, ki vsebuje besede besedilo, notranji  Opis je samodejno ustvarjen

Meni zelooo ljubi čas prijetne izmenjave izkušenj, receptov, druženja, čas ugodnih nakupov in čas, ko vas je v preteklosti veliko vas že izbralo vpis v doTerro, s katerim imaš svoj doTerra račun in spletno pisarno.

Takšno pisarno, iz katere naročaš le ko želiš, nisi odvisen od drugih, dobiš dostop do brezplačnih članskih izobraževanj ter materialov, e-knjig, mojih osebnih svetovanj in končno v celoti povrnjeno poštnino in dodatne točke za svoja naročila in s tem gratis izdelke po svoji izbiri! Brez nakupovalnih in drugih obvez!

Kaj je BOGO?

Kupi One Prejmi brezplačni  One Free, kupi enega, enega dobiš brezplačno.

Tokratna BOGO ponudba

  • ZEN DUO: KUPI 15ml ZenGest 36,75€/34,5PV, PREJMI BREZPLAČNI  15ml Zendocrine (vreden 28,75€)
  • DUO PRŠ POLETJA: KUPI 15ml Spearmint 34,75€/33PV, PREJMI BREZPLAČNI  15ml Tangerine (vredna 18,25€)
  • DUO STRAST: KUPI 10ml Jasmine Touch 50€/47PV, PREJMI BREZPLAČNI  10ml Passion (vreden 33€)
  • DUO MOJ CENTER: KUPI 15ml Copaiba 41,50€/39PV, PREJMI BREZPLAČNI  15ml Wintergreen (vredna 28,75€)
  • PARFUMSKI DUO: KUPI 15ml Citrus Bloom 30,25€/27,5PV, PREJMI BREZPLAČNI 10ml Beautiful Touch (vreden predvidoma 27€)
  • Kupi vse ponudbe naenkrat kot BOGO BUNDLE 188,50€, 182,5pv in prejmi brezplačni 10ml Deep Blue Touch (vreden 51,25€).
  • Ob rednem nakupu so cene 25% višje.

Kako bo potekala nagradna POP UP začasna BOGO vsebina izobraževanj?

Mojim sočlanom bo na voljo za večno v članski učni skupini (dostop vanjo prejmeš po vpisu; v njej si že, če si sočlan moje doTerra skupine).

V tej skupini (https://www.facebook.com/groups/majacebasek) je na voljo začasno do vključno 26.7. 2022. Vsi obstoječi sočlani moje skupine, ki boste aktivno sodelovali v deljenju izkušenj v vseh BOGO objavah tej skupini in vsi, ki boste ta čas še postali in aktivno delili izkušnje ali vprašanja pod vsemi BOGO objavami v tej skupini, vas pri meni čaka še dodatno dragoceno presenečenje. Naj ostane skrivnost, kaj to je, vem pa, da te bo nadvse razveselilo!

Kako naročiš BOGO?

Če svoje doTerra pisarne še nimaš, mi piši in ti pomagam pri vpisu v nekaj minutah oz. te usmerim dalje, če je tvoja krasna mentorica druga oseba. Predvsem pa se v primeru, da sem tvoja izbrana mentorica in svetovalka jaz, veselim osebnega klepeta s teboj, kjer lahko pregledava vsa področja in nasvete, zase ali tvoje bližnje, ki te zanimajo <3

Če svojo pisarno že imaš, se vpiši in dodaj prvi izdelek iz BOGO dvojčka in se bo drugi dodal avtomatsko brezplačno. Največ povračila točk (za poštnino in naročila nad 50PV) prejmeš na LRP naročilo.

Vesela bom, če imaš pozitivno izkušnjo in jo z nami podeliš spodaj. Pa tudi, če morda izkusiš katerega od teh receptov in spodaj sporočiš, kako je potekala tvoja izkušnja. Eterična olja so res nekaj čudovitega! Še več predlogov in izmenjave izkušenj moje skupnosti pa lahko prebiraš in s svojimi izkušnjami soustvarjaš v moji odprti FB skupini. Poglobljeno pa v zaprti učni članski FB skupini.

BOGO Zen Duo

BOGO Prš Poletja

BOGO Moj Center

BOGO Duo Strast

BOGO Parfumski Duo

Darilo ob nakupu vseh BOGO paketov

Z ljubeznijo, Maja

Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293

Sledi mi na svojem najljubšem socialnem omrežju:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829

BOGO za največ povračila točk naročiš TUKAJ na svoj LRP. Če je bil ta mesec že oddan, le preurediš vsebino istega. V košarici v ADD ITEMS dodaš le prvi izdelek želenega BOGO dueta, drugi se bo dodal avtomatsko brezplačno. Na Payment izbereš način plačila (PayPal, kartica, BankWire = predračun; le tega poravnaj preko spletnega UPN položnica plačila ali na Pošti še isti dan, da en ostaneš brez gratis izdelkov). Zaključiš s continue in na naslednji strani na process now. *Če vzameš enega od BOGO olj na pike, se gratis izdelek ne doda.

BOGO lahko naročiš tudi sam_a TUKAJ na JOIN & SAVE, določiš Slovenia oz državo bivanja, nato Become Wholesale Customer in svoje podatke vpišeš brez šumnikov, za časovni pas Brussels. Na naslednji strani v košarico dodaš Welcome Pack (nalepke, katalog) ali izbereš enega od vpisnih starter paketov, ki te letne vpisnine oprostijo. nato v košarici spodaj v ADD ITEMS le prvi izdelek želenega BOGO dueta, drugi se bo dodal avtomatsko brezplačno. Na Payment izbereš način plačila (PayPal, kartica, BankWire = predračun; le tega poravnaj preko spletnega UPN položnica plačila ali na Pošti še isti dan, da en ostaneš brez gratis izdelkov). Zaključiš s continue oziroma process now. Za 25% višjo redno ceno pa naročilo izvedeš TUKAJ na JOIN & SAVE Ob vpisu z letno vpisnino (24,50€) brez obvez pa je vse 25% ceneje. Obvez ob tem vpisu ni, tudi do rednih nakupov ne. Sporoči, če potrebuješ dodatno pomoč. maja@zavskadom.si ali na +38641902293 (Maja Čebašek).