Drobni rituali

Autumn On Guard Kit

on guard autumn kit jesenski doterra paket heroe products

Kako krasno je, ko doTerra vedno stopa korak pred nami. Tudi za tokratne brezplačne jesenske dogodke Autumn Tour je pripravila krasen paket in izbor izdelkov. Na spletni brezplačni slovenski dogodek Autumn Tour se izplača prijaviti zaradi krasnih vsebin in predavanja dr. Tine Božičnik (29.10.) in dr. Brannick Riggsa (5.11.) ter krasnih nagrad, ki se bodo delile. Med njimi, upam da, tudi difuzor slonček!

Dogodek pa od 19.10. – 2.12. 2020 oz do odprodaje zalog ponuja tudi Autumn On Guard Kit, ki ti z nakupom odpira tudi 15% popust na še kar nekaj priročnih olj in izdelkov za ta čas. Omejitev je do 4 pakete na račun na mesec in do odprodaje zalog. 25% članska znižana cena paketa je 103,75€, vreden je 78PV. Na voljo je tudi kot začasni včlanitveni paket po zelo dostopni ceni 116€!

Autumn On Guard jesenski paketek na voljo s 25% nižjo ceno

On Guard je ena tistih mešanic, ki ji lahko rečemo kar stražar. Varno te lahko pospremi čez vse leto in te podpira v vseh telesnih sistemih. Diši božično, saj jo sestavljajo eterična olja pomaranče, cimeta, klinčkov, rožmarina in evkalipta. Za priročnost te jeseni pa so premišljeno izbrali izdelke iz družine On Guard, ki nas lahko krasno podprejo in se nahajajo v priročni reciklirani torbici. Če preračunamo, vidimo, da so izbrani izdelki s v tem paketu na voljo s kar 25% znižanjem.

On Guard mešanica 15ml

Priročna za uporabo v difuzorju in čiščenje zraka, za pripravo naravnih čistil in za redčeno uporabo na koži. Pri nas najpogosteje redčeno na podplatih, na vratu, hrbtu, predelu spodnjih dihal.

Touch On Guard 10ml

Priročna redčena mešanica On Guard, za vse omenjene učinke na koži.

On Guard Purifying Mist 28ml

Fina aromatična meglica v pršilu, ki jo sestavlja On Guard mešanica, etanol, naravna aroma jabolka, ki roke učinkovito očisti vsega neželenega, a kožo pušča mehko, se hitro suši, a ne izsuši kože. Zelo priročna za v torbico ali na poti, za vsepovsod, kjer ni možno umiti roke.

On Guard+ Softgels 60 mehkih kapsul

Mehke kapsule nam nudijo dodatno podporo z dodanimi eteričnimi olji črnega popra, melise in origana. Priročne so za močnejše učinke ob interni uporabi. Za biodostopnost vzamemo po 1 kapsulo po potrebi in z obrokom z malo tekočine.

On Guard 30 Drops bonboni

Okusni bonboni so dopolnjeni z eteričnim oljem mire in formulirani z organskim trsnim sladkorjem in sokom rjavega riža. Nudijo krasno pomoč za ugodno počutje v predelu grla in dober glas.

Natural On Guard Whitening Toothpaste 125g

Naravno formulirana On Guard zobna pasta, obogatena eteričnim oljem zelenke, poprove mete, mire in nežnimi učinkovinami. Deluje belilno, ne vsebuje fluora in podpira zdrav izgled dlesni. Kalcijev hidroksiapatit, podpira zdrav izgled sklenine, naravni ksilitol vrača svežino in deluje čistilno, hidrirana silika pa deluje nežno abrazivno in podpira zdrav izgled zobovja. Porabi se v mali količini in traja in traja.Če jim je všeč okus, primerna tudi za otroke. 

On Guard Foaming Hand Wash 475ml

Eden najbolj zaželenih izdelkov, ki mešanico On Guard ponudi v obliki tekočine, s katero v dozirniku dobimo učinkovito čistilno, a do kože nežno peno za umivanje rok. Najmlajši so nad njo navdušeni. Moškim polovicam noro diši. Me pa jo rade izkoristimo tudi za čiščenje madežev na vseh vrst tkanine ali različnih površinah.

Add-On izdelki za umirjen um in dodatno podporo s kar 15% popusta

Z nakupom Autumn On Guard Kit si odprete možnost 15% popusta do skupaj največ 6 naslednjih izdelkov. Deeep Blue izdelka ugodno vlivata na mišice in sklepe ter delujeta blažilno. Copaiba ugodno deluje na vse telesne sisteme. Balance in Touch Adaptiv poskrbita za umirjen um. Origano pa še podpre učinke On Guard mešanice. Vsakega od teh izdelkov lahko dodate s 15% popustom v največ 6 kosih.

Deep Blue 5ml

DoTerra Deep Blue mešanica eteričnih olj vsebuje zelenko, kafro, poprovo meti, ilang-ilang, laški smilj, modri vratič, modro kamilico in osmant. Namenjena je športnikom ter na splošno lajšanju nelagodij in zdravi odzivnosti delovanja mišic in sklepov pri najstnikih in odraslih. Pri slednjih prijetno lajša tudi težave z ušesi (okoli ušesne školjke), ko nelagodje v grlu (na vrat), zgornjih dihal (nad arkadno kostjo), spodnjih dihal (prsi), mehurja (na predel), napetost v glavi (ob lasišču od čela do zatilja). 15% znižana članska cena je ob nakupu paketa 31,25€, 31,88PV.

Deep Blue Rub krema 120ml

DoTerra Deep Blue Rub krema vsebuje mešanico Deep Blue, rastlinske izvlečke in vlažilni losijon, ki vašo kožo pušča mehko in je ne masti. Prinaša vse učinke mešanice Dee Blue, le da je redčena in predripravljena za nanos na kožo. Zaradi naravno usmerjene formule, učinka in priročnosti nanosa je odlični pomočnik pogost sopotnik v domu doTerra člana in pogost izbor v praksi masažnih terapevtov in športnikov. 15% znižana članska cena je ob nakupu paketa 31,00€, 29,75PV.

Copaiba 15ml

DoTerra eterično olje Copaiba je izjemna v svetovnem rangu, saj je destilirana kar iz 4. vrst dreves Copaifera iz področij Amazonije. Podpira zdravo odzivnost delovanja srčno-žilnega sistema, imunskega sistema, endokanabinoidnega sistema, prebavil, dihal, kože, živčnega sistema. Močno umirja občutke prestrašenosti in strahu. *Ne vsebuje psihoaktivnih kanabinoidov. 15% znižana članska cena je ob nakupu paketa 33,00€, 33,15PV.

Touch Adaptiv 10ml

DoTerra Touch Adaptiv ima krasno uni-sex sladko-citrusno-cvetno aromo in je krasni, predpripravljeni in že redčeni pomočnik za soočanje s stresom, lajšanje prestrašenosti, zjasni misli in umirja um, ko napetost kar ne mine. Na fizični in čustveni ravni. Vsebuje eterična olja pomaranče (dviga razpoloženje), sivke (lajanje stresa, lažje zaključevanje del in večja pozornost), copaibe (pomirja občutke strahu), zelene mete (Spearmint; dviga razpoloženje, fokus in energijo), magnolije (lajšanje stresa), rožmarina (pomirja občutke strahu in dviga fokus), nerolija (lajšanje stresa) in ameriški ambrovec (lajšanje stresa), frakcionirano kokosovo olje. Uporabimo jo z vdihom iz dlani, na pulznih točkah ali na srčnem predelu ob neprijetnih trenutkih, ob nepredvidenih prelomnicah v življenju, pred pomembnim srečanjem ali dogodkom. 15% znižana članska cena je ob nakupu paketa 21,00€, 19,13PV.

Balance 5ml

DoTerra mešanica eteričnih olj Balance prinaša aromo gozda. Vsebuje eterična olja iglic smreke, ravintsaro (listi kafrovca), smolo kadilne bosvelije, cvet modrega vratiča, cvet modre kamilice, cvet osmanta in frakcionirano kokosovo olje Sprošča in prizemljuje v difuzorju ali na pulznih točkah ter področju srca v vseh neprijetnih trenutkih dneva, pomirja, tudi mišice in sklepe. Mešanica je že redčena in primerna za takojšen nanos na kožo. Krasni vsakodnevni pomočnik za vsako mamo in za vsak dom. 15% znižana članska cena je ob nakupu paketa 8,25€, 8,50PV.

Oregano 5ml

Vroče eterično olje, ki ga je potrebno izdatneje redčiti, da užijemo njegove varne in močne učinkovine. Ta močan. Tisti, ki ga najbolj spoštuješ. Tisti, ko podpre, ko so ostali premalo. Redčeno na podplate in hrbet na 2h ali na vrat, ko čutiš tisto najbolj neprijetno nelagodje v grlu. Rada ga združim v rollon z On Guard, čajevcem, limono, kadilno bosvelijo (Frenkijem), da je v nizkem štartu, ko nas kaj takšnega doleti. V difuzorju ga spoštljivo uporabim kapljico in dodam ostale citruse. Čista sinergija je, če se ga združi s poprovo meto v difuzorju. Ali pa se nanese z zobotrebcem na tisto sitnobo na stopalu zjutraj in zvečer, da ji pokažemo zobe. 15% znižana članska cena je ob nakupu paketa 9,25€, 9,52PV.

Kako kupim Autumn On Guard Kit paket in možne dodatne Add-On izdelke?

Tu najdeš kratke napotke za včlanitveno ali za redno naročilo, ki ga izvedeš na moji strani. Pravzaprav se ti tokrat včlanitveno vsekakor bolj izplača, članstvo pa obvez tako ali tako nima.

OPA: če je tvoje včlanitveno naročilo vsaj 100PV točk, mi piši, da se spoznava in da ti predstavim osnove – tako lahko prejmeš brezplačno mešanico Past Tense, ki jo doTerra podarja z včlanitvijo preko Diamond Club portala, do katerega kot koordinatorka dostopam tudi ta mesec.

Če pa si že član, pa paket naročiš v svoji pisarni.

Z ljubeznijo, vaša Maja Čebašek
041902293
maja@zavsakdom.si