Eterična olja

Smart & Sassy

smart sassy doterra super sem program body positivity 21 dnevni izziv program

Nekdaj Slim, danes pa Smart & Sassy mešanica. Obožujem jo predvsem na krtači za suho krtačenje, v večernem losjonu za telo in v topli limonadi. Pa tudi v difuzorju ali kot parfum! 😃 Ali za aromatično oblačenje. Da je limfa sočna in bolj pretočna, presnova zdrava, za zdravje rodil, motivacijo in tudi lepše obline.

Na čustvenem področju Smart & Sassy dviga in neguje ljubezen do svojega telesa. Toplo ga priporočam vsem, ki imate v odnosu do svojega telesa izzive. Neverjetno vam bo hvaležno, sploh s tehniko aromatičnega oblačenja.

Smart & Sassy | lepše obline in še veliko več

Vsa moja navdušenja o Smart & Sassy.

MOJ ZAPIS o Smart & Sassy IZPRED TREH LET

˝ Smart & Sassy Metabolic Blend (nekdanji Slim & Sassy) je mešanica, ki jo je kot predlog podala ena od žena upravnih direktorjev doTerre, v smislu, imamo kaj za boljši metabolizem, rahlo razstrupljanje, za lepše obline in lepši izgled kože na oblinah in ob pravilni vadbi in prehrani pomočnika za vračanje do zdrave telesne teže.

Tako so osnovali to dišečo in okusno mešanico, ki je v prvi vrsti namenjena za interno uporabo. Morda je komu od vas top okus v 2dcl vode, drugemu v pol litra stekleničke z vodo. Pijemo jo ali pred vadbo, po vadbi, čez dan, sploh v času po porodu lahko po požirkih vseskozi, lahko po 5 kapljic v kapsuli trikrat dnevno, če se je vaše telo prekomerno navadilo na sladkor, da zmanjšate te ˝popadke˝.

smart & sassy m limfa obline metabolizem presnovaešanica doterra slim

Katera so glavna eterična olja v Smart & Sassy

  • Mešanica namreč vsebuje eo poprove mete, ki zmanjšuje apetit, sploh po sladkem (zakaj mislite da se After Eight imenuje kot se 🙂 )
  • vsebuje še eo grenivke, ki ugodno deluje na presnovo, tudi zdravo funkcijo predelave maščob in podpira zdravo funkcijo telesa v razstrupljanju, sploh tam, kjer se nam toksini radi kopičijo – v oblinah, podpira zdrav nivo zadrževanja vode v telesu (zato se je meni v nosečnosti ta mešanica zelo obnesla tako, da sem jo po tuširanju v body butterju vmasirala ne le v predel povečanih udov, temveč celotno telo, ker ugodno vpliva tudi na razteznost kože in posledično krepi njeno razteznost in jo ohranja zdravo). Pa ni bil ravno prvi plan, da se losam še večino neželenega okrasa na oblinah v nosečnosti.
  • Eo limone je noro pomembno za ustvarjanje pravilnega pH v našem telesu in posledično podpira pravilno razmerje bakterij, tudi kake neželene, ki jo velikokrat preverjamo z nivojem sline v kozarcu vode in pomaga, da lajšamo občutek pekočine v predelu želodca ali požiralnika.
  • Tudi eterično olje ingverja, ki je ugoden za prebavo, pomaga ob občutkih slabosti
  • in nazadnje eterično olje cimeta, ki poživlja in podpira zdravo prebavo, sploh v času, ko ta ni v želenem pretočnem ritmu.

Moja prijateljica Smart & Sassy uporablja zgolj zaradi zadnjega, da ji uredi ta nelagodja in podpira prebavo na luksuz.

Večini od nas pa ali interno ali z mazanjem z malo miganja in zdravim krožnikom noro pomaga pri podpiranju zdrave telesne teže. Predvsem pa ti da zagon, voljo, ker vsa vsebovana eterična olja poživljajo in dvigujejo fokus!˝

SMART & SASSY in ZDRAVA ODZIVNOST HORMONALNEGA SISTEMA

Izsek iz mojega članka o HORMONALNEM RAVNOVESJU: ˝Eterično olje ​Smart & Sassy ali kapsule Smart & Sassy softgels: poleg tega, da podpirajo zdravo odzivnost metabolnega procesa, pomagajo podpreti telo v času kopičenja vode in popadke apetita po sladkem, nežno podirajo zdravo funkcijo naših telesnih procesov razstrupljanja, tudi ženska rodila in naše dela telesa (dojke, jajčnike in rodila, obline s pomarančastim izgledom kože) kjer se radi zadržujejo škodljivi toksini (psevdoestrogeni), velikokrat krivi za težave in težje situacije pri ženskah.˝

NAPOVEDNIK: SPLETNI SUPER SEM 21 DNEVNI SMART & SASSY PROGRAM | kmalu odprt za vse

super sem 21 dnevni program izziv smart & sassy body positivity

Kmalu odprem dostop do 21 dnevnega Super Sem programa s Smart & Sassy, ki združuje drobne dnevne rituale in mojih skoraj 8 let znanj in izkušenj. Če bi se ga rada udeležila, mi piši, da te ob odprtju dodam. Ker si vsako telo zasluži skrb zanj, po načelu ki sem ga lani že upeljala v izziv Body Positivity. Vse, ki so Super Sem 21 dnevni Smart & Sassy program že zaključile, so presrečne! Prični ga tudi ti, kadarkoli in od kjerkoli.

Dišeč pozdrav!
Z ljubeznijo, Maja

maja@zavsakdom.si
Drobni Dnevni Rituali
w w w . z a v s a k d o m . s i

Sledi mi na svojem najljubšem socialnem omrežju:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran 

WA svetovalka 983829