Drobni rituali

PRIMERNO DARILO. Naj bo dišeče darilo.

darila darilo primerno praznično

Verjamem, da se vsi trudimo za čas obdarovanja izbrati prava, primerna in praktična darila. Predvsem pa želimo za to poskrbeti pravočasno, da je naš december lahko miren in resnično čas, ko si lahko ustvarjamo brezskrbne in nepozabne spomine s svojimi dragimi. 

Za vas sem zbrala predloge za nakup. Takšne, da so primerni za vsak žep in vsak okus in želje. Priskrbite si jih pravočasno. Sama si zadnje reči naročam kar danes, da gre jutri že na pošto. Kmalu lahko namreč pričakujemo daljši dostavni čas pri vseh poštnih dostavljavcih. Predvsem, če ste za darilo izbrali začasne limited offer izdelke, ki lahko vsak čas poidejo iz zalog. 

Pripravite si listo svojih najdražjih in pričnite raziskovati, kaj uporabnega bi komu podarili. Morda kak dišeč Touch rollon, ki ga potrebuje in mu je všeč. Morda difuzor. Morda priročne granule,bonbone, lip balm ali losjon za roke, ki je kot ukrojen za vsako torbico. Ali morda kaj iz lasne ali SPA linije za telo, morda kak nepogrešljivi izdelek iz linij za obraz. Upam, da najdete želeno in da boste vsaj kar se tega december lahko pričakali brezskrbno. In z vednostjo, da je pravo darilo prišlo v prave roke in iz srca. 

DIŠEČA DARILCA DO 5€ | video predstavitev

Pripravite si naravne potovalne kompletke kot manjšo pozornost iz samples paketov: On Guard Toothpaste samples 10 kos, Deep Blue Rub samples 10 kos, Salon Essentials Shampoo & Conditioner Samples 10 kos in Class Kit-a, ki vam pripelje 20 po 5ml wild orange

DIŠEČA DARILCA DO 10€ | video predstavitev

Lahko izberete vijola ali črni Key Chain obesek za ključe z osmimi 2,3ml praznimi stekleničkami in ga podarite že stalni uporabnici praznega ali začetnici napolnjenega s tematskimi vzorčki olj: kulinarika, najmlajši čustva, nelagodja. 
On Guard kolekcija ponuja Sanitizing Spray za razkuževanje rok in površin ali naravno in belilno zobno pasto brez fluora.
Kolekcija za telo SPA ponuja trdo vlažilno milo za telo Bath Bar, tudi Serenity pomirjevalno izvedbo, ki kožo navlaži in pomirja kožo in čustva. Ponuja Tropical, Herbal ali Original Lip Balm, ki nikoli ne razvadi ustnic in jih prijetno vlaži in dela še kako voljne. Ali Hand Lotion s citrusnim Citrus Bliss. Visoko negovalen in še kako dišeč losjon za roke, tudi v času trde zime. 

DIŠEČA DARILCA DO 15€ | video predstavitev

Med priročnimi Touch redčenimi rolloni najdemo čajevec Touch Melaleuca. 
Med uporabnimi in osvežujočimi citrusi, tudi v kulinariki, najdemo limono, pomarančo, limeto.
Med priročnimi eteričnimi olji pa limonsko travo lemongrass (nelagodja, grelno olje, osveževanje, čistila, fokus) in evkalipt (podpora dihalom, osvežitev, fokus). 
Med priročnimi izdelki za dom in za vsako torbico pa za dihala podporni stik Breathe (Air) Vapor Stick in vsenamensko kremico za razdraženo kožo in podporo pri hitrejšem celjenju Correct X kremico ter granule za globok vdih, svež dah in podporo prebavilom Peppermint Beadlets. 
Zaenkrat je na voljo še začasni izdelek Lava Rock Diffuser – prenosni difuzor z lava kamnom

DIŠEČA DARILCA DO 20€ | video predstavitev

Med priročnimi Touch redčenimi rolloni najdemo Touch Lavander, Touch Peppermint, Touch Air. Še posebej všečna po vonju in učinku sta Touch Cheer in Touch Motivate, slednji sploh za moške ali vse ostale. Tu so tudi skoraj vsi otroški rolloni Rescuer, Stronger, Steady, Thinker
Med uporabnimi in osvežujočimi citrusi, tudi v kulinariki, najdemo tangerino in grenivko.
Med priročnimi eteričnimi olji pa čajevec, Melaleuca 15ml. 
Zelo rada podarjam tudi SPA linijo za telo: nevtralni naravni Hand & Body Lotion, ki je uporaben kot baza ali osnova za personificirano aromatizacijo z enim od eteričnih olj. Tudi razstrupljevalno Detoxifying Mud Mask za obraz, sploh če rade nosimo (nenaravni) make-up. In osvežujoč Body Wash za vso družino, ki ima rada naravne izdelke. Tudi Fractionated Coconut Oil osnovo za redčenje in pripravo personificiranih rollonov, najrajši z recikliranjem praznih Touch Rollonov, ki so izredno kvalitetni!
Iz On Guard kolekcija za čist in netoksičen dom je vsenamensko koncentrirano čistilo Cleaner Concentrate in bonboni Drops za ustno votlino,ko nas kaj praksa po grlu in Breathe Drops za lažji vdih. 
Class Kit vam kot rečeno da dvajset 5ml pomarančk!
Zaenkrat je na voljo še začasna škatlica Botanical Travel Case za šestnajst 5-15ml stekleničk in 6 rollonov. Če ima nekdo olja, se spodobi, da ta olja prejmejo tudi tako ličen in ugoden dom! 

DIŠEČA DARILCA DO 25€ | video predstavitev

Med priročnimi Touch redčenimi rolloni najdemo otroška Calmer in Brave. Čustvenčka Touch Forgive in Touch Peace. Osnovna rollona Touch Zen Gest in Touch On Guard. Mešanico čistih eteričnih olj Past Tense.
Tudi redčena olja iz Yoga Collection Anchor, Align in Arise. 
Med uporabnimi in osvežujočimi 15ml olji najdemo praznični Holiday Joy, čustvenčka Citrus Bliss in že redčeni Balance. Osnovni olji Air in Peppermint
Zelo rada podarjam tudi SPA linijo za telo: puhasti in kožni balzam Body Butter in mnjam citrusni sladkorni piling Body Scrub. 
Tu pridemo tudi do prvih krasno učinkovitih izdelkov za linijo obraza Skin Care Essentials: dnevni nežni in osvežujoč piling Invigorating Scrub ter toner za zmanjšan videz por Pore Reducing Toner. 
Iz On Guard kolekcija za čist in netoksičen dom je tu razkuževalna pena za umivanje rok z dozirnikoma Foaming Hand Wash with 2 Dispensers. 
Odlično darilo za ljubitelje naravnega je družinski šampon Protecting Shampoo. 

DIŠEČA DARILCA DO ok. 35€ | video predstavitev

Med priročnimi Touch redčenimi rolloni najdemo čustvenčka strastni Touch Passion in podporni Touch Console. Med neredčenimi rolloni pa žensko pdoporonomešanico v vseh obdobjih meseca in življenja Clary Calm. 
Med uporabnimi in osvežujočimi citrusi, tudi v kulinariki, najdemo zeleno mandarino.
Med priročnimi eteričnimi olji pa On Guard, Zen Gest in Deep Blue ter omamni Spearmint. Tudi njegovega bratranca Island Mint s priloženim klip difuzorjem. 
Zelo rada podarjam tudi SPA linijo za telo: vsaka dama bi bila nadvse vesela vlažilne meglice za telo Hydrating Body Mist/Beautiful. 
Tu pridemo tudi do prvih krasno učinkovitih ter popolnoma naravnih izdelkov za linijo obraza Verage: Verage Toner obožujemo pred nanosom kreme in kot popotnico v torbici za dnevno osvežitev. 
Iz Salon Essentials kolekcije za nego las je nezamenljiv balzam/maska Hair Conditioner, ki ga lahko uporabite tudi kot peno za britje. 
Zaenkrat sta na voljo še začasna izdelka: dobrodelni produkt in nepalsko ročno delo Nepalese Dryer Balls  – sušilne krogle z zelenko (Wintergreen) in sivka s silikonskim modelom za vlivanje mila Lavander Sopa Mould. 

DIŠEČA DARILCA DO ok. 50€ | video predstavitev

Za pomembnejše ali družinsko darilo. Lahko pa razdeliš difuzor paketek v dve darili po ok. 25€.
Difuzorja Brevi Diffuser Duo (marmor barva, jelkast Holiday Peace) in Brevi Diffuser Set (oreh barva, klinčkast Harvest Spice) sta lahko nepozabno darilo ali pa lahko iz njega naredimo kar dve darili: difuzor in olje. Odlično in kvalitetno darilo je tudi difuzor Petal.
Yoga Collection je tudi odličen aroma, čustveni in razpoloženjski paket za ljubitelje joge ali le ljubitelje krasnih arom in z možno izbiro. Lahko pa ga razdelimo na tri darilca s posamičnimi olji Anchor, Align in Arise.
Tu pridemo ponovno do krasno učinkovitih izdelkov za linijo obraza Essential Skin Care: krema za oči z rollerjem Anitaging Eye Cream in neverjetno lahkim Tightening Serum čvrstilnim serumom. 
Iz Salon Essentials kolekcije za nego las je vsekakor dragocen izvor serum za lasišče in ves las Root to Tip Serum. 
Na voljo je še začasna škatla za rollone Bamboo Oil Cabinet. 

UGODNI PAKETI kot pomembnejše, družinsko darilo ali več DIŠEČIH DARILC | video predstavitev

Že tako cenejši paketi (nekateri do 30.11. še dodatnih minus 20%) so lahko ugoden in pomembnejši nakup, ki ga lahko razdelite v več daril. 
Home Essentials Kit (z novim Petal difuzorjem!) in Daily Habits Kit sta znižana za 20% le še do 30.11. Odlična izbira so tudi Kid´s Collection, Family Essentials Kit, Aromatouch technique Kit in čustveni Essential Aromatics Touch Kit. 

Za vsa dodatna vprašanja sem vam na voljo.

Upam, da dobite najugodnejše in želeno za prav vsakega najbližjega in čim prej ter brez zapoznelega pošiljanja! 

Vaša Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293
www.zavsakdom.si