Kategorija

Eterična olja

Opisi in predlogi za uporabo.

Eterična olja

doterra Celery Seed | eterično olje semen zelene

celery seed zelena doterra eterična olja eterična ulja

Danes smo pričeli z MOJO POMLADJO, 30 – dnevnim programom podpore čistilnim procesom našega telesa, odlično za ta čas. Da se telo, jetra in druge organe podpre pri naravnem čiščenju nepotrebnega. Da bomo krepkejši čez vse leto! Zelo dobro podporo pri zdravi odzivnosti čistilnih procesov ima tudi Celery Seed, eterično olje semen zelene. Prepričana sem, da gomoljno, listnato in stebelno zeleno vsi odlično poznamo , tu pa je odlična dopolnitev!

preberi več
Eterična olja

Blue Tansy | Modri vratič

doterra blue tansy modri vratič koža mišice sklepi dihala

Modri vratič oz. prava maroška kamilica (Blue Tansy, Tanacetum annuum) je pravzaprav eno najbolj dragocenih in ekskluzivnih novejših olj, ki jih doTerra pridobiva v procesu parne destilacije v rodnem Maroku. Za 5ml eteričnega olja potrebujemo 1,7kg njegovih rumenih cvetov in listov. Zaradi izrazito temno modre barve ga velikokrat imenujemo eterični Smrkec.

preberi več
Eterična olja

Lemon Eucalyptus

lemon eucalyptus limonski evkalipt doterra

Limonski evkaliptus kot rastlina izvira iz avstralskega prostora. Pogosto napačno ocenimo, da gre za mešanico dveh eteričnih olj, limone in evkalipta, pa gre pravzaprav za eno samo rastlino. Njegovo eterično olje podpira čistilno funkcijo, ugodno deluje na zdravo odzivnost dihal, nečiste kože in je zelo priročno za močno osvežitev prostora.

preberi več