Kategorija

Eterična olja

Opisi in predlogi za uporabo.

Eterična olja

doTerra Kid´s Collection

doTerra kids collection nova

Otroška linija Kid´s Collection

Kid´s Collection je zbirka redčenih Touch rollon olj za naše najmlajše, ki jih obožujemo tudi odrasli. Olja iz otroške kolekcije so zasnovana za celostno dobrobit, dobro počutje in zdravje naših otrok in so odličen način, da svoje otroke naučimo, kako celostno poskrbeti zase – na čustveni, telesni in miselni ravni.

Celotna doTerra Kid´s Collection po novem vsebuje sedem rollon-ov!

  1. Brave: oranžni, opogumi in razveseli – smejko oz. diši ko bonbonček, ˝otroška verzija Cheer in Citrus Bliss˝.
  2. Calmer: vijola – pomirja telo, kožo in duha in popelje v slajši spanec ˝otroška verzija Serenity˝
  3. Rescuer: modri – blaži mišična in nelagodja kosti, sploh po dolgem aktivnem dnevu, ˝otroški Deep Blue˝
  4. Thinker: rumeni – fokusira in pomaga za jasnejše misli, ˝otroška verzija In Tune, Motivate˝
  5. Steady: zeleni, prizemlji čustva in jih vrača k sebi – ˝otroška verzija Balance, Forgive˝
  6. Stronger: rdeči – podpre in varuje – ˝otroški On Guard ali DDR˝
  7. Tamer: turkizni – umirja prebavna nelagodja in pomaga k fokusu in na vožnji in na poti – ˝otroški Zen Gest ali Motivate˝

Za celostno podporo jih lahko namažejo na podpladke, na zatilje, vzdolž hrbtenice, za ušesi, pod nosek, na zapestja oz. na mesto nelagodja.

V paketu prejmete tudi priročno torbico na zadrgo, ki je lahko odličen in varen način prenosa rollonov na poti ali za torbico, ki jo lahko postavimo v njihov aroma-kotiček k difuzorju.

V kompletu prejmete tudi barvne silikonske pokrovčke z obešalom, da jih lahko pripnemo na torbo, ruzak ali drugo hitro dosegljivo mesto.

Za lažjo uporabo so torbici priložene tudi kartice z opisom delovanja in načinom uporabe posamične mešanice.

Lušni so! *Lahko si nastavite podnapise v slovenščini.

Najpomembnejše pa je, da je doTerra v oblikovanju teh mešanic pazila tako na učinkovito in nežno formulacijo ter na parfumsko vrednost, ki poteši še tako občutljive in zahtevne noske. Vsi so namreč zelo prijetno in osvežujoče dišeči. Zaradi parfumske vrednosti in učinka po njih radi posegamo tudi odrasli!

Novi doTerra Tamer.

Vsi tisti, ki celotno kolekcijo že imamo, pa smo se razveselili novice, da je odslej paketu priložen 7., Tamer. In da se jih še vedno da kupiti tudi posamično.

Znanost za otroke

Otroci pa nimajo le svojih mešanic eteričnih olj, temveč je doTerra je pred kratkim pripravila tudi odličen material za otroke!

Stiskajte si obsežen in barvit delovni zvezek za otroke! Če ima vaš otroček rad eterična olja, mislim da bo tale delovni zvezek super način, da jih zamotite, medtem ko urejate svojo zbirko olj. Naj to počne z vami in sem in tja še kaj nariše ali pobarva. Če je starejši, zvezek lahko uporabi za vajo za znanje svoje angleščine.

Nadalje pa lahko (oni ali vi), za enostavno razlago eteričnih olj pokukate kar na Kid´s Science blog. Kako se vam zdi? Jaz sem čisto navdušena!

Z ljubeznijo, Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293

Eterična olja

doTerra Adaptiv kolekcija

doTerra Adaptiv linija

Zvezdi letošnjih novih izdelkov sta mešanica Adaptiv 15ml in Touch Adaptiv 10ml rollon. Zelo cenim doTerro, ko so na enem od predavanj omenili, da se v prihodnosti ne bodo posvečali toliko lepotilnim izdelkom, kot najpomembnejšemu izzivu današnjega časa, naravni podpori mentalnemu zdravju.

preberi več
Eterična olja

Postkonvencijski paket novih doTerra izdelkov 2020

O novih izdelkih, sem se že razpisala! doTerra POKONVENCIJSKI PAKET NOVIH IZDELKOV 2020 sestavlja: Adaptiv 15ml, Touch Adaptiv 10ml roll-on, Yarrow Pom Body Serum 100ml, Celery Seed 15ml, Citronella 15ml. S 40% znižanjem na že člansko ceno so ti neprecenljivi izdelki lahko tvoji od sedaj dalje do razprodaje zalog. *Opomba: paket je razprodan s 1.7. 2020. Yarrow Pom Body Renewal Serum in Adaptiv linija bodo posamično na voljo v redni ponudbi od julija 2020. Celery Seed in Citronella pa predvidoma od avgusta.

preberi več
Eterična olja

Novi doTerra izdelki 2020

doTerra elevate konvencijski kit 2020 novi izdelki

Prišel je moj najljubši čas leta, čas doTerra evropske konvencije. Letos jo zaradi situacije prvič peljejo online kot webvencijo. Komaj sem čakala sočno predstavitev novih doTerra izdelkov, odličnih predavanj strokovnjakov in vseh doTerra novosti, ki jo delajo še naprej tako polne integritete, odgovornosti, do nas in narave in podjetje, ki ponuja veliko več kot najbolj testirana in najbolj zaupanja vredna olja. In prispevek dobesedno nastaja, med tem, ko gledam prenos, ki so ga za nas odprli danes ob 11h!

preberi več